Cukrászdiszkont webáruház

Kérdése van? Hívjon minket!

Üzlet: +36 62 443 977

Webáruház: +36 30 329 1289

Kategóriák
Cukrászdiszkont webáruház

Kérdése van? Hívjon minket!

Üzlet: +36 62 443 977

Webáruház: +36 30 329 1289

  • Kategóriák
    • Újdonságok
    • Akciók
    • Alapanyagok
    • Aromák
    • Desszertek
    • Dubai csoki termékek
    • Díszek (nem ehető)
    • Ehető desszertdíszek
    • Eszközök díszítéshez
    • Ételfestékek
    • Fa evőeszközök
    • Fagylaltos termékek
    • Hab és hungarocell termékek
    • Kávék és italporok
    • Konyhai eszközök
    • Könyv, utalvány
    • Műanyag áruk
    • Ökotáska
    • Papíráru
    • Party kellékek
    • Sütőformák, desszertformák
    • Tölcsérek - csak az üzletben !
    • Szaloncukrok
  • Receptek, tippek
  • Ostyakép nyomtatás
  • Elérhetőség
  • Szállítási információk
  • Nyereményjáték szabályzat
  1. Receptek, tippek
  1. Receptek, tippek
Vissza
Málnás pisztáciás szívecskék

Málnás pisztáciás szívecskék

Anyák napjára egy különleges meglepetés ez a mennyei málnás pisztáciás desszert!

Elkészítése sem bonyolult, és a végeredmény igazán egyedi és mutatós!

Görgess lentebb és készítsd el Eszter, a "Süti nélkül? Sehova!" instacukrászunk mennyei desszertjét! 

2024.04.03 13:25

HOZZÁVALÓK 

Burkolat

300 gramm fehércsokoládé 

Colour Mill ételfestékek

Szilikon forma

Málnazselé:

100 gramm (fagyasztott) málna

10 gramm cukor

1 lapzselatin 

 

Pisztáciás fehércsokoládé ganache:

200 gramm fehércsokoládé 

75 gramm tejszín

2-3 tk 100%-os pisztáciakrém

 

ELKÉSZÍTÉS

A málnazseléhez a lapzselatint hideg vízbe áztatjuk. A málnát botmixerrel összezúzzuk, majd a kristálycukorral felforraljuk és feloldjuk benne a kicsavart zselatinlapot. Folpack-kal lefedve felhasználásig hűtőbe tesszük.

A ganache-hoz a tejszínt felforraljuk, majd ráöntjük a csokoládéra. Hozzáadjuk a pisztáciakrémet és homogénre keverjük. Lefedjük, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük. 

 

A bonbon  készítéshez a csokoládét temperálnunk kell. Ehhez 225 gramm fehércsokoládét vízgőz fölött vagy mikróban, alacsony fokozaton megolvasztunk, de ügyeljünk rá, hogy ne melegítsük túl, ha van lehetőségünk mérjük, hogy 40 foknál ne legyen melegebb. Ezután 75 gramm apróra vágott csokoládét több részletben hozzákeverünk, ezzel fogjuk visszahűteni az ideális hőmérsékletre, ami fehércsokoládénál ~29-30 fok. 

Amikor elértük a megfelelő hőmérsékletet osszuk annyi részre, amennyi színt használni szeretnénk, adjuk hozzá az ételfestéket és alaposan keverjük el.

 

Kiskanál segítségével adagoljuk a csokoládét a formánkba, egyenletesen kenjük el, majd tegyük hűtőbe 5-10 percre.

A tölteléket tegyük habzsákba, majd adagoljuk a csokoládé üregekbe. Ezt követően a megmaradt csokoládéval fedjük le, majd ismét tegyük hűtőbe 20-30 percre. 

 

Óvatosan szedjük ki a formából a csokoládét, amennyiben lehetséges használjunk kesztyűt, hogy semmiképp ne hagyjunk ujjlenyomatot a felületén. :)

 

Jó étvágyat!

 

 

 Nézd meg Eszter, a sütemény megálmodója, hogyan készíti: 

A receptben felhasznált alapanyagok és eszközök listája:

Fehércsokoládé:  https://bit.ly/CD-Callebaut-fehercsokolade

Lapzselatin: https://bit.ly/CD-Lapzselatin

Tejszín: https://bit.ly/CD-Tejszin

Pisztáciakrém: https://bit.ly/3vU7c9Z

Szilikon forma:  https://bit.ly/3TZBWyt

Vissza
Kiemelt kategóriák

Alapanyagok
Cukrászati adalékanyagok
Dia-Wellness termékek
Csokoládék
Tejipari termékek
Tortabevonók

Eszközök díszítéshez:
Díszítőcső
Habkártyák, fésűkártyák
Kések, spatulák
Süteménykiszúró
Szilikon formázók

Papíráru
Desszert és muffin papírok
Dobozok
Papírtálca
Tortadobok

Sütőformák
Bonbon és cukorka formák
Hagyományos tortaformák
Különleges tortaformák
Süteményformák

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Elérhetőségeink

Telefonos elérhetőségeink

+36 62 443 977 (üzlet)

+36 30 329 1289 (webáruház)    

E-mail elérhetőségeink

info@cukraszdiszkont.hu (általános)

csomagkuldes@cukraszdiszkont.hu (webáruház)

nyomtatas@cukraszdiszkont.hu (ostyakép nyomtatás)

  • facebook

  • instagram

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÚJDONSÁGOK ÉS AKCIÓK!

Értesüljön elsőként újdonságainkról és aktuális akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Újdonságok
  • Akciók
  • Alapanyagok
  • Aromák
  • Desszertek
  • Dubai csoki termékek
  • Díszek (nem ehető)
  • Ehető desszertdíszek
  • Eszközök díszítéshez
  • Ételfestékek
  • Fa evőeszközök
  • Fagylaltos termékek
  • Hab és hungarocell termékek
  • Kávék és italporok
  • Konyhai eszközök
  • Könyv, utalvány
  • Műanyag áruk
  • Ökotáska
  • Papíráru
  • Party kellékek
  • Sütőformák, desszertformák
  • Tölcsérek - csak az üzletben !
  • Szaloncukrok
  • Receptek, tippek
  • Ostyakép nyomtatás
  • Elérhetőség
  • Szállítási információk
  • Nyereményjáték szabályzat
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.