Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kérdése van? Hívjon minket!
Üzlet:
+36 62 443 977
Webáruház:
+36 30 329 1289
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van? Hívjon minket!
Üzlet:
+36 62 443 977
Webáruház:
+36 30 329 1289
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Akciók
Alapanyagok
Aromák
Desszertek
Díszek (nem ehető)
Ehető desszertdíszek
Eszközök díszítéshez
Ételfestékek
Fa evőeszközök
Fagylaltos termékek
Hab és hungarocell termékek
Kávék és italporok
Konyhai eszközök
Könyv, utalvány
Műanyag áruk
Papíráru
Party kellékek
Sütőformák, desszertformák
Tölcsérek - csak az üzletben !
Valentin napra
Receptek, tippek
Ostyakép nyomtatás
Elérhetőség
Szállítási információk
Nyereményjáték szabályzat
Enzim-mix 250g
1 370
Ft
Kosárba
Lisztek
Alapanyagok
Lisztek
Előző termék
Következő termék
Enzim-mix 250g
Cikkszám:
4004581
Raktáron
1 370
Ft
Egységár:
5 480
Ft/kg
0.25
Kosárba
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Összetevők:
búzaliszt
, enzimek, lisztkezelőszer: aszkorbinsav,
búzafehérje
.
Adagolás házikenyér sütéshez:
500g liszt, 2,5dl víz, 12,5g só, 20g élesztő, 2,5g enzim-mix
Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk. Cipót formálunk belőle. Langyon helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 200-220 fokon. A megadott recept kenyérsütő gépben is alkalmazható.
Adatok
Egységár
:
5320 Ft/kg
Tömeg:
250 g/db
Újdonságok
Akciók
Alapanyagok
Aromák
Desszertek
Díszek (nem ehető)
Ehető desszertdíszek
Eszközök díszítéshez
Ételfestékek
Fa evőeszközök
Fagylaltos termékek
Hab és hungarocell termékek
Kávék és italporok
Konyhai eszközök
Könyv, utalvány
Műanyag áruk
Papíráru
Party kellékek
Sütőformák, desszertformák
Tölcsérek - csak az üzletben !
Valentin napra
Receptek, tippek
Ostyakép nyomtatás
Elérhetőség
Szállítási információk
Nyereményjáték szabályzat
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem