Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kérdése van? Hívjon minket!
Üzlet:
+36 62 443 977
Webáruház:
+36 30 329 1289
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van? Hívjon minket!
Üzlet:
+36 62 443 977
Webáruház:
+36 30 329 1289
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Akciók
Dubai csoki termékek
Alapanyagok
Aromák
Desszertek
Díszek (nem ehető)
Ehető desszertdíszek
Eszközök díszítéshez
Ételfestékek
Fa evőeszközök
Fagylaltos termékek
Hab és hungarocell termékek
Kávék és italporok
Konyhai eszközök
Könyv, utalvány
Műanyag áruk
Papíráru
Party kellékek
Sütőformák, desszertformák
Tölcsérek - csak az üzletben !
Szaloncukrok
Receptek, tippek
Ostyakép nyomtatás
Elérhetőség
Szállítási információk
Callebaut RB2 Ruby mártócsokoládé 400g
6 160
Ft
Kosárba
Csokoládék
Alapanyagok
Csokoládék
Előző termék
Következő termék
Callebaut RB2 Ruby mártócsokoládé 400g
Cikkszám:
CAL01516
Raktáron
6 160
Ft
Egységár:
15 400
Ft/kg
0.4
Márka
:
Callebaut
Kosárba
Részletek
Részletek
80 évvel azután, hogy a tejcsokoládé és fekete csokoládé után megalkották a fehér csokit, most egy negyedik típussal is bővült a csokicsalád. A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy 10 éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a ruby-t, melynek különleges tulajdonságait egy innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni. A ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A ruby kakaóbabok egyedülálló éghajlati körülmények között nőnek elsősorban az Elefántcsontparton, Ghánában és Ecuador-ban. A világújdonságnak számító csokoládét legelőször Sanghajban mutatták be 2017 év végén, de hazánkban csak az utóbbi 1-2 évben kezdett el terjedni.
Nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy aromát. Olvasztott állapotban krémes, kellően folyékony, így kifejezetten ajánljuk fondüzéshez. Ezen felül prémium alapanyaga a bonbonoknak, kiváló csokoládét, tortabevonót vagy csokoládékrémet lehet belőle készíteni. Sütésálló, így süteményekbe is tökéletes.
Fair trade termék: Minden megvásárolt csokoládé után a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül támogatják a kakaóbabtermelő farmereket. A legfinomabb belga csokoládéhoz a legjobb minőségű kakaóbabokra van szükség, melyet csak fenntartható kakaóbab termesztéssel lehet hosszú távon elérni.
Használat: olvassza fel a csokoládét 45 °C-ig majd öntse közvetlenül a szökőkútba. Az olvasztásról bővebb információt itt talál.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, étkezési sav: citromsav, emulgeálószer: szójalecitin.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 32,8%.
Újdonságok
Akciók
Dubai csoki termékek
Alapanyagok
Aromák
Desszertek
Díszek (nem ehető)
Ehető desszertdíszek
Eszközök díszítéshez
Ételfestékek
Fa evőeszközök
Fagylaltos termékek
Hab és hungarocell termékek
Kávék és italporok
Konyhai eszközök
Könyv, utalvány
Műanyag áruk
Papíráru
Party kellékek
Sütőformák, desszertformák
Tölcsérek - csak az üzletben !
Szaloncukrok
Receptek, tippek
Ostyakép nyomtatás
Elérhetőség
Szállítási információk
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem